Herkennen van (en omgaan met) mensen met een licht verstandelijke beperking

13Jun19:0022:00Herkennen van (en omgaan met) mensen met een licht verstandelijke beperkingKruip in de huid van iemand met een licht verstandelijke beperking19:00 - 22:00 10 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Dinsdag) 19:00 - 22:00

Locatie

Reeds onbekend, dit wordt zo snel mogelijk per mail bekend gemaakt!

Other Events

Details

Kruip in de huid van iemand met een licht verstandelijke beperking

Veel mensen weten zich geen houding aan te nemen tegenover mensen met een (licht) verstandelijke beperking.  Vind jij dit ook lastig? Sluit dan aan en kom meer te weten over verstandelijke beperkingen tijdens deze bijeenkomst.

“Tijdens de workshop vertelt Veerle hoe het is om je staande te houden met een licht verstandelijke beperkin/ Aan de hand van verschillende belevingsopdrachten ga jij je verplaatsen in de ander. Daarnaast ervaar je in welke ingewikkelde situaties mensen met een licht verstandelijke beperking terecht komen.”

Wist je dat 16% van de mensen in Nederland een licht verstandelijke beperking heeft? Waarschijnlijk gaat het over nog meer mensen. Een Licht Verstandelijke Beperking (LVB) is aan de buitenkant vaak niet zichtbaar. Daarnaast zijn veel mensen met een LVB goed in het verbergen van hun beperking. Met als gevolg dat een LVB bij mensen niet altijd wordt herkend. Juist daarom is het van belang om de kenmerken van een LVB beter te kunnen signaleren. Dus geef je snel op!

Hoe kan ik meedoen?
Meld je aan door onderaan de training te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Circa een week voor aanvang ontvang jij een herinneringsmail met alle informatie!

Afmelden
Ben jij niet langer in de gelegenheid om mee te doen aan de training? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst af door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

10 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven