Herkennen van en optimaal weten omgaan met niet-aangeboren hersenletsel

13Nov13:3016:30Herkennen van en optimaal weten omgaan met niet-aangeboren hersenletselWeet jij hoe je moet omgaan met NAH?13:30 - 16:30 5 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Maandag) 13:30 - 16:30

Locatie

Avans hogeschool, Hogeschoollaan 1

Other Events

Details

Ken jij iemand met een hersenletsel of kom jij regelmatig in aanraking met deze doelgroep?

Dan is deze bijeenkomst iets voor jou. Sluit aan, leer de verschijnselen herkennen en weet hoe je hier gepast mee om kan gaan.

Het krijgen van een hersenletsel betekent een breuk in iemands levenslijn. De wereld is niet meer zoals hij was en wordt helaas ook niet meer zo. Dit geldt natuurlijk voor de persoon met het niet-aangeboren hersenletsel (NAH), maar ook in zijn of haar omgeving kan er sprake zijn van een flinke impact. De gevolgen op cognitief, emotioneel en gedragsmatig gebied leveren vaak problemen op. Wanneer je als professional of vrijwilliger te maken hebt met mensen met NAH, vraagt het dus veel van je om deze mensen goed te kunnen begeleiden.

Daarom bieden wij in samenwerking met de MEE Academie een programma aan omtrent dit belangrijke thema. Het herkennen van en optimaal omgaan met mensen met niet-aangeboren hersenletsel staat in deze training centraal. De training bestaat uit 1 bijeenkomst gericht op: kennis opdoen over niet-aangeboren hersenletsel en toepassing in de praktijk.

Lesdata
maandagmiddag – 13 november 2023
13.30 – 16.30 uur

Hoe kan ik meedoen?
Meld je aan door onderaan de training te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Circa een week voor aanvang ontvang jij een herinneringsmail met alle informatie!

Afmelden
Ben jij niet langer in de gelegenheid om mee te doen aan de training? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst af door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

De training geeft antwoord op de volgende leervragen:

  • Wat is NAH?
  • Wat zijn mogelijke oorzaken van een NAH? 
  • Het verschil tussen aangeboren, traumatisch en niet-traumatisch hersenletsel;
  • De zichtbare en onzichtbare gevolgen van NAH voor de cli√´nt en zijn/haar omgeving;
  • Hoe kan je zo goed mogelijk omgaan en communiceren met iemand met niet aangeboren hersenletsel?

 

”Na het volgen van deze workshop ontvang jij een bewijs van deelname dat jij kan gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

5 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven