NIEUW JAAR BETEKENT NIEUWE VRIJWILLIGERS!

08Feb19:3020:45NIEUW JAAR BETEKENT NIEUWE VRIJWILLIGERS!MAAK JE GOEDE VOORNEMENS WAAR 19:30 - 20:45 15 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Maandag) 19:30 - 20:45

Locatie

Online, Microsoft Teams

Other Events

Details

De start van een nieuw jaar betekent voor veel mensen goede voornemens: gezond leven, lekker bewegen én iets goeds doen voor een ander! Dat juichen we vanuit MOOIWERK natuurlijk van harte toe. Daarom hebben we door heel de stad posters hangen om Bredanaars nóg enthousiaster te maken om zich in te zetten in en voor de stad. Ben jij klaar voor deze nieuwe vrijwilligers? In deze online workshop helpen we je graag op weg!

We nemen je mee in wat nu écht belangrijk is om ervoor te zorgen dat nieuwe vrijwilligers je weten te vinden en zin hebben om juist bij jouw organisatie aan de slag te gaan. Als eerste kijken we naar waar je voor staat en gaat als organisatie, wat heb je te bieden? Als je dat goed over kunt brengen, is de eerste stap gezet!

Als je onder de knie hebt, komen de verschillende redenen aan bod waarom Bredanaars vrijwilligerswerk willen doen. Als je dat weet, kun je hierop inspelen. Dat is voor iedere vrijwilliger maatwerk. Ook goed om te weten; de vrijwilliger van 2021 ziet er heel anders uit dan de vrijwilliger die al 10 jaar bij je aan de slag is. Hoe kun je vanuit hun perspectief denken, in plaats vanuit wat je zelf nodig hebt als organisatie? Wat heb je ze te bieden en hoe richt je je organisatie daarop in; dat vraagt om een frisse blik! Tot slot krijg je van ons 10 waardevolle tips en……krijg je de kans om in een vervolgsessie je nieuw gemaakte vacatures te bespreken en aan te passen naar de perfecte oproep!

Wat levert de training op?

Na het volgen van de workshop:

– Weet je waar je organisatie voor staat en wat je de vrijwilligers te bieden hebt;
– Denk je vanuit de vrijwilliger in plaats vanuit je organisatie;
– Heb je inzicht in de verschillende motieven van vrijwilligers en kun je je manier van werven hierop aanpassen;
– Ken je de kenmerken van de ‘nieuwe vrijwilliger’ en weet je hoe je hierop kunt werven;
– Kan je aan de slag met 10 tips en tricks hoe je je werving kunt starten;

NIEUW DIT JAAR!!!!
Krijg je de mogelijkheid om n.a.v. deze workshop op 22 februari met de deelnemers uit deze groep gezamenlijk je vacatures te bespreken die je hebt gemaakt. Door het geven van feedback en tips leer je van elkaar en heb je na afloop een ijzersterke oproep voor nieuwe vrijwilligers!

Een woordje van de docent

“Het nieuwe jaar beginnen we met een interactieve online workshop waar je energie van krijgt! We inspireren je om op een verfrissende manier te kijken naar het vinden van nieuwe vrijwilligers voor je organisatie”

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

15 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven