HEY IK BEN OKEY! Ik mag er zijn

14Jun19:3021:30HEY IK BEN OKEY! Ik mag er zijnWil jij je zelfvertrouwen boosten?19:30 - 21:30 4 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Dinsdag) 19:30 - 21:30

Details

Aan de slag met zelfvertrouwen! Jij mag er zijn!

Iedereen voelt zich wel eens onzeker, jij ook?

Als je meer zelfvertrouwen hebt sta je sterker in je schoenen . Je kunt de wereld aan! Zelfvertrouwen zorgt ervoor dat je ook in moeilijke tijden weet hoe je met de situatie om kunt gaan. Wil je leren hoe je je zelfvertrouwen kunt vergroten? Hoe het voelt om zelfverzekerd te zijn? Dan is deze training iets voor jou!

Samen gaan we aan de slag met het opbouwen van zelfvertrouwen. Zo weet jij straks nog beter wat jij waard bent en weet jij waar jij allemaal trots op mag zijn. Lijkt deze training jou interessant? Meld je dan aan!

”Investeer in jouw zelfvertrouwen, jij bent het waard, jij mag er zijn!” 

Hoe kan ik meedoen?
Meld je aan door onderaan de training te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Circa een week voor aanvang ontvang jij een herinneringsmail met alle informatie!

Afmelden
Ben jij niet langer in de gelegenheid om mee te doen aan de training? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst af door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze training:

  • Weet je wat zelfvertrouwen inhoudt.
  • Leer je hoe je je zelfvertrouwen kunt vergroten.
  • Voel je je sterker en zelfverzekerder.
  • Weet je welke houding je sterker kan maken.

”Na het volgen van deze workshop ontvang jij een bewijs van deelname dat jij kan gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Een woordje van de docent

Hoe vaak hoor ik niet dat mensen in de put zitten en van hun omgeving horen; “je moet wat meer zelfvertrouwen hebben” of “doe niet zo onzeker, dat kun je best” of “dat kun je helemaal niet”. Maar ja hoe krijg je dat voor elkaar! Ik zal in deze workshop de beginselen van het vergroten van je zelfvertrouwen meegeven en door oefeningen je laten ervaren hoe het is om meer zelfvertrouwen te hebben.

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven