(vol)Historische rondleiding: Klooster Breda

10Aug11:0012:30(vol)Historische rondleiding: Klooster BredaKen jij dit verborgen plekje in Breda al?11:00 - 12:30

Tijd

(Donderdag) 11:00 - 12:30

Locatie

Schorsmolenstraat 13, 4811 VN Breda

Other Events

Details

Ontdek de verborgen parel van de Schorsmolenstraat

Ben jij al wel eens in het klooster van Breda geweest? Midden in het centrum van de stad ligt een mooi klooster verscholen. Hier vind je een hoop historie. Er hoort ook een prachtige tuin bij én: de lekkerste appeltaarten van Breda worden daar gebakken.

Ben je nieuwsgierig? En wil je onder begeleiding een kijkje nemen binnen? Pak je kans bij deze rondleiding! Tijdens de tour nemen de vrijwilligers van het klooster je mee over het terrein. Ze vertellen je meer over deze bijzondere plek en de verhalen achter de locatie.

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse heeft in geschiedenis. Tip: neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger mee! Samen meedoen is nog veel leuker. Je hebt geen ervaring nodig! 

Hoe kan ik meedoen?
Meld je aan door onderaan de training te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Circa een week voor aanvang ontvang jij een herinneringsmail met alle informatie! 

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw; naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen, dan maken wij het gelijk in orde. 

Sta jij op de reservelijst? Indien er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! 

Afmelden
Ben jij niet langer in de gelegenheid om mee te doen aan de training? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst af door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl  

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl – Wij helpen je graag verder.

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven