Historische stadswandeling

07Dec14:3016:00Historische stadswandelingOntdek de verhalen achter de plekken van het centrum van Breda!14:30 - 16:00 5 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Donderdag) 14:30 - 16:00

Locatie

Verzamelpunt: buiten voor de ingang van de Bruine Peij, dit zit tegenover de Grote kerk, Kerkplein 7, 4811 XT Breda

Other Events

Details

Ontdek de rijke geschiedenis van het centrum van Breda

Houd jij van cultuur? Dan is deze tour écht iets voor jou!

Breda heeft een rijke historie. Je loopt vast weleens door te stad. Daar is een hoop cultuur te vinden, maar daar sta je waarschijnlijk niet bij stil. Tijd om daar verandering in te brengen! Ben jij geïnteresseerd in de geschiedenis van onze mooie stad? En lijkt het je leuk om de verhalen te horen achter bekende gebouwen en plekjes in het centrum? Ga dan mee met deze stadswandeling!

Onder begeleiding van een gids wandel je door het centrum. In ongeveer 1,5 uur tijd maak je kennis met diverse plekken. Denk aan De Grote kerk, Het Spanjaardsgat, Het kasteel van Breda, Het Begijnhof, ’t Sas en nog veel meer. Binnen een straal van 1,5 kilometer is genoeg historie te vinden! Kom je ook?

”Neem een duik in de cultuur van Breda tijdens deze stadswandeling. Samen ontdekken jullie de rijke historie die de binnenstad te bieden heeft”.

Benodigdheden
– Comfortabele (wandel)schoenen
– Makkelijke wandelkleding
– Paraplu of poncho als het regent

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda, is welkom. Tip: Neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger mee! Samen meedoen is nog veel leuker.

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet mee doen? Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw; naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen, dan maken wij het gelijk in orde. Sta jij op de reservelijst? Indien er een plaatsje vrijkomt nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

5 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven