Hoe waardeer jij je vrijwilligers dit jaar?

23Nov19:3021:30Hoe waardeer jij je vrijwilligers dit jaar?Oók met de nieuwe coronamaatregelen kun je gave dingen doen om vrijwilligers te bedanken. Laat je inspireren!19:30 - 21:30 21 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Dinsdag) 19:30 - 21:30

Locatie

Online, Microsoft Teams

Other Events

Details

Ook met nieuwe Coronamaatregelen kun je heel veel doen om vrijwilligers te bedanken. Dus: laat je inspireren met leuke, gekke en creatieve ideeën van ons én andere vrijwilligersorganisaties!

De Nationale Vrijwilligersdag op 7 december, die wil je toch niet onopgemerkt voorbij laten gaan? Wij inspireren je graag met leuke ideeën om jouw vrijwilligers in het zonnetje te zetten.  

Iedere dag weer staan vrijwilligers klaar om zich in te zetten voor jouw organisatie of vereniging. Hoe bijzonder is dat? Natuurlijk waardeer jij ze regelmatig met een compliment, een schouderklopje of iets lekkers bij de koffie. Maar het is natuurlijk nóg leuker om iets speciaals te doen rond de Nationale Vrijwilligersdag op 7 december. Ook met strengere Corona maatregelen kun je heel veel doen. Nieuwsgierig? MOOIWERK helpt je op weg met leuke, grappige, creatieve en originele ideeën tijdens deze online inspiratiesessie op dinsdag 23 november.

We laten voorbeelden zien en er is volop ruimte om ideeën uit te wisselen met andere Bredase vrijwilligersorganisaties. En natuurlijk hebben we ook veel leuke ideeën voor als je weinig of geen budget hebt! 

Hoe kan ik meedoen?
Meld je aan door onderaan de training te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Circa een week voor aanvang ontvang je een herinneringsmail met alle informatie!

Afmelden
Ben jij niet langer in de gelegenheid om mee te doen aan de bijeenkomst? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst af door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze inspiratiesessie 

  •   Heb je inspiratie en concrete en praktische ideeën opgedaan over hoe je vrijwilligers persoonlijk kunt waarderen  
  •   Heb je voorbeelden en ervaringen uitgewisseld met andere organisaties  
  •   Bruis je van de energie en plannen om  hiermee aan de slag te gaan!    

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven