Cultuur rondleiding bij stichting Arjati

01Aug13:3014:30Cultuur rondleiding bij stichting ArjatiMaak kennis met de Indische cultuur 13:30 - 14:30 5 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Dinsdag) 13:30 - 14:30

Locatie

Joseph Poelaertstraat 1, 4827 EL Breda

Other Events

Details

Wil jij kennismaken met andere culturen?
Dan is deze rondleiding bij stichting Arjati iets voor jou!

In een gezellige huiskamer setting maak je kennis met Indische verhalen. Je leert over de cultuur en kunt prachtige voorwerpen bekijken. De vrijwilligers van stichting Arjati staan die dag voor jou klaar om je een rondleiding in het museum te geven. Ze vertellen je meer over de Indische geschiedenis en de relatie met Nederland.

Het Indisch Museum is een plek waar het Indisch Cultureel Erfgoed bewaard en gevonden kan worden. Een plek waar de geschiedenis van Nederlands-Indië in wordt verteld en doorgegeven. Steeds meer mensen – niet alleen met Indische voorouders – zijn geïnteresseerd in Indisch cultureel erfgoed. Immers: meer begrijpen van het verleden, geeft houvast in het heden – én geeft richting aan de toekomst.

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse  hebben in cultuur en historie. Tip: neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger mee! Samen meedoen is nog veel leuker. Je hebt geen ervaring nodig! 

Hoe gaat het in zijn werk?
Ongeveer een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen? Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw; naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst wilt, dan maken wij het gelijk in orde. Sta jij op de reservelijst? Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

5 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven