INFORMATIEBIJEENKOMST AVANS ONDERNEMERSCHAP CHALLENGE

28Feb09:3010:30INFORMATIEBIJEENKOMST AVANS ONDERNEMERSCHAP CHALLENGEMAAK GEBRUIK VAN DE MARKETINGKENNIS VAN STUDENTEN VAN AVANS VOOR JOUW ORGANISATIE 09:30 - 10:30 13 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 09:30 - 10:30

Locatie

Avans hogeschool, Hogeschoollaan 1

Other Events

Details

Kan jouw organisatie hulp gebruiken bij marketing, het bepalen van je doelgroep of het bereik van nieuwe vrijwilligers? Doe mee!

Kan jouw organisatie of club wel wat advies op marketinggebied gebruiken? Wil je een nieuwe doelgroep aantrekken, maar weet je niet goed hoe je ze kan bereiken? Of heb je een goed idee, maar weet je niet hoe je deze nieuwe dienst onder de aandacht kan brengen? Meld je dan aan voor de informatiebijeenkomst over de Ondernemerschap Challenge van Avans! Vanaf maart 2024 gaan studenten van de opleiding ondernemerschap weer aan de slag. Wie weet, dit keer voor jou! 

Hoe werkt het?
Lijkt dit je wel wat? Meld je dan aan voor de informatiebijeenkomst op woensdagochtend 28 februari 2024.

Tijdens de informatiebijeenkomst legt docent Femke Heijligers uit wat de studenten gaan doen tijdens de Ondernemerschap Challenge. Ze vertelt wat de studenten voor jouw organisatie kunnen betekenen, én wat er nodig is aan begeleiding. Qua onderwerp kan je denken aan: 

  • De behoeften van jouw doelgroep of vrijwilligers in kaart brengen
  • Plan maken voor het bereiken van nieuwe vrijwilligers
  • Een nieuwe dienst/product in de markt zetten
  • Een verbetervoorstel uitwerken op het gebied van marketing of sales
  • Een online marketing vraagstuk uitwerken

Er is ook ruimte om te sparren over welk vraagstuk voor jouw organisatie interessant is!  

Meer informatie bekijk de Flyer Ondernemerschap Challenge Avans.pdf.png.

Interesse?
Meld je aan voor de informatiebijeenkomst. Na afloop kun je aangeven of je mee wil doen aan de Challenge door je concrete vraagstuk aan te melden, of niet. Deze bijeenkomst is bedoeld als informatiemoment, zodat je goed kan afwegen of dit bij jouw organisatie past.  

Let op: deelname aan de informatiebijeenkomst is verplicht als je mee wil doen aan de Ondernemerschap Challenge. Kan je niet op het geplande moment, maar wil je wel graag meedoen? Neem dan direct contact op met Femke (Avans) door te mailen naar fe.heijligers@avans.nl.  

Doelgroep 
Bestuursleden en vrijwilligerscoördinatoren van Bredase vrijwilligersorganisaties.

Aanmelden & Afmelden
Wil je meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben erbij’.  Kan je onverwacht toch niet meedoen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl  

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!2

13 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven