INFORMATIEBIJEENKOMST COMMUNICATION CHALLENGE

10Jun19:3020:30INFORMATIEBIJEENKOMST COMMUNICATION CHALLENGEKAN JOUW ORGANISATIE OF CLUB WEL EEN NIEUWE WEBSITE, POSTER, FOLDER OF EEN PROMOTIEFILMPJE GEBRUIKEN? 19:30 - 20:30 8 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Maandag) 19:30 - 20:30

Locatie

Online, Microsoft Teams

Other Events

Details

Voor organisaties die hulp bij communicatie kunnen gebruiken! 

 Kan jouw organisatie of club wel een nieuwe website, poster, folder of een promotiefilmpje gebruiken? Willen jullie iets doen met sociale media? Maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Meld je dan aan voor deze informatiebijeenkomst over de Communication Challenge. In september gaan studenten van de opleiding communicatie weer aan de slag.  Wie weet, dit keer voor jou! 

Hoe werkt het?
Lijkt dit je wel wat? Meld je dan aan voor één van de twee informatiebijeenkomsten.  

Tijdens de informatiebijeenkomst legt docent Raimke Groothuizen uit wat de studenten gaan doen tijdens de Communication Challenge. Ze vertelt wat de studenten voor jouw organisatie kunnen betekenen, én wat er nodig is aan begeleiding. De meeste vraagstukken gaan over het krijgen van meer naamsbekendheid, werven van vrijwilligers of aantrekken van bezoekers. Tijdens deze bijeenkomst is er ruimte om te sparren over welk vraagstuk voor jóuw organisatie interessant is! 

Interesse?
Meld je dan aan voor één van de twee informatiebijeenkomsten. Na afloop kun je aangeven of je mee wil doen aan de Communication Challenge door je concrete vraagstuk aan te melden. Deze bijeenkomst is bedoeld als informatiemoment, zodat je goed kan afwegen of dit bij jouw organisatie past. 

Let op: deelname aan één van de informatiebijeenkomsten is verplicht als je mee wil doen aan de Communication Challenge. Kan je niet op de geplande momenten, maar wil je wel graag meedoen? Neem dan contact op met Raimke via R.Groothuizen@avans.nl. 

Hoe doe je mee?
Meld je aan door onderaan de bijeenkomst te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Ongeveer een week van tevoren, krijg je van ons een herinneringsmail met alle informatie!

Kun je toch niet komen?
Kun je niet meer meedoen met de training? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst af door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Vragen?
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl – Wij helpen je graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!7

8 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven