VRIJE INLOOP: Informatiebijeenkomst - Digitaal leren bij MOOIWERK

23Mar10:0012:00VRIJE INLOOP: Informatiebijeenkomst - Digitaal leren bij MOOIWERKBenieuwd naar hoe je online kunt leren via MOOIWERK?10:00 - 12:00 13 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Donderdag) 10:00 - 12:00

Locatie

Sportcentrum de Scharen, Bijster 1, 4817 HX Breda

Other Events

Details

Aan de slag met digitaal leren!

Doe jij vrijwilligerswerk? Dan mag jij kosteloos meedoen aan workshops en bijeenkomsten van MOOIWERK! Dat is een cadeautje van ons. Je kunt ook digitaal leren. Lijkt dat jou interessant? Maar vind je het nog een beetje spannend? Of weet je niet precies hoe dit werkt en zou jij graag hulp krijgen bij het aanmaken van je account, inloggen op de website of het vinden van een cursus die bij je past? Dan verwelkomen wij je graag!

Tijdens deze informatiebijeenkomst (vrije inloop) leggen wij je uit hoe het online leren in zijn werk gaat. Zo kun jij straks thuis aan de slag!

Weet je nog niet goed wat je kunt leren? Dan denken we met je mee. Samen kijken we naar wat bij jou past. Er zijn meer dan 550 E-learnings, dus er voor ieder wat wils. Voor jong en oud! 

 

Vrije inloop
Wil je meer weten over digitaal leren? Loop gewoon binnen. Iedereen is welkom! Je mag ook iemand meenemen als jij denkt dat het interessant is voor die persoon. Weet je zeker dat je graag wil komen? Schrijf je dan alvast in, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat.

Waarom zou je online leren? En waar kun je het voor gebruiken? 
Het volgen van online trainingen is goed voor:

  • Je persoonlijke ontwikkeling.
  • Je cv: aanvullende trainingen staan hier goed op.
  • Het ontwikkelingen van jouw vaardigheden en competenties.
  • Het hebben van een waardevolle dagbesteding.
  • Intellectuele uitdaging en je kennis up-to-date houden.

Doelgroep
Iedereen die interesse heeft om meer te weten te komen over digitaal leren bij MOOIWERK. Voor zowel jongeren als ouderen!

Benodigdheden
Neem het apparaat mee waarop jij straks graag online wil leren. Dit kan zijn: je laptop, tablet of telefoon. Zo kunnen wij jou gelijk laten zien hoe het werkt. En dan kun je daarna gelijk makkelijk aan de slag!

Hoe gaat het in zijn werk?
Als jij je voor deze bijeenkomst inschrijft, dan ontvang jij een herinnering mail met aanvullende informatie over deze bijeenkomst. Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie. Let op: je mag ook gewoon naar binnen lopen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder! Voor meer informatie over online leren, kijk alvast op de pagina.

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

13 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven