Insecten hotels bouwen

30Aug13:0015:00Insecten hotels bouwen13:00 - 15:00

Tijd

(Dinsdag) 13:00 - 15:00

Locatie

Talentenfabriek de FAAM, Liniestraat 19

Other Events

Details

Houd jij van creatief bezig zijn en houd jij van dieren? Dan is deze workshop insectenhotels bouwen écht iets voor jou!

 

Ervaring is niet nodig, alleen een flinke dosis plezier! Tijdens de workshops ga jij creatief aan de slag en leer je hoe je een écht insectenhotel maakt.  De vrijwilligers van SMO nemen je mee in de diverse onderdelen voor het maken van een insecten hotel. Waar bestaat het uit, wat heb je hiervoor nodig en hoe vorm je er nu een? Na deze workshop mag jij jouw hotel mee naar huis nemen en kan jouw hotel nieuwe huis voor de beestje uit de buurt worden.

Wil jij jouw tuin/balkon vergroenen of meer dieren verwelkomen? Dan is een insectenhotel de aanwinst voor jou buitenplaats!

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en van dieren houdt.  Tip: Neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger in crime mee! Samen meedoen is nog veel leuker.

Hoe gaat het in zijn werk?
Ongeveer een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je aan voor de reservelijst  

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw; naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst wilt, dan maken wij het gelijk in orde.
Sta jij op de reservelijst? Als er een plaatsje vrijkomt nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven