Inspiratiesessie: Benieuwd naar vrijwilligerswerk

11Okt10:3012:00Inspiratiesessie: Benieuwd naar vrijwilligerswerkDoe mee! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden10:30 - 12:00 3 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Maandag) 10:30 - 12:00

Locatie

De Teruggave

Gasthuisvelden 11

Other Events

Details

Ooit weleens gedacht aan het doen van vrijwilligerswerk, maar weet jij niet precies wat er bij je past? Of ben jij gewoon nieuwsgierig naar wat er allemaal te doen is? Dan is deze bijeenkomst iets voor jou!

Vrijwilligerswerk is er in allerlei soorten en maten. Van bestuurder tot maatje, van korte projecten tot vrijwilligerswerk waar jij iedere week je ziel en zaligheid kwijt kunt. Vrijwilligerswerk is voor iedereen! Jong, oud, hoog opgeleid of niet. En van werken met je handen, tot nadenken met je hoofd. Kortom: voor ieder wat wils.

Wil jij jezelf beter leren kennen, jouw talent inzetten voor jouw stad of ben je op zoek naar nieuwe contacten of een uitdaging? Het kan allemaal als je aan de slag gaat als vrijwilliger. Ontdek wat de mogelijkheden zijn en wat bij jou past! Sluit aan tijdens deze bijeenkomst en kom meer te weten over het vrijwilligerswerk in Breda.

Hoe kan ik meedoen?
Meld je aan door onderaan de training te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Circa een week voor aanvang ontvang jij een herinneringsmail met alle informatie!

Afmelden
Ben jij niet langer in de gelegenheid om mee te doen aan de training? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst af door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze inspiratiesessie: 

  • Weet jij wat de mogelijkheden zijn op het gebied van vrijwilligerswerk;
  • Heb je inzicht gekregen in de waarde van vrijwilligerswerk en wat het jou kan opleveren;
  • Weet jij waar je kunt zoeken en hulp kunt vragen als je vrijwilligerswerk wil doen;
  • Heb je de mogelijkheid om in gesprek te gaan en te kijken wat voor jou passend kan zijn..

Een woordje van de docent

”Vrijwilligerswerk is voor iedereen! Wat vind jij interessant? Wij helpen je graag een handje verder”

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

3 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven