Intervisie: vertrouwenscontactpersoon

24Mei19:3021:30Intervisie: vertrouwenscontactpersoonLeg contact en spar met andere vrijwillige vertrouwenscontactpersonen!19:30 - 21:30 4 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 19:30 - 21:30

Locatie

Avans hogeschool, Hogeschoollaan 1

Other Events

Details

Alles voor jouw rol als vertrouwenscontactpersoon!

Ben jij al een tijdje vertrouwenscontactpersoon? Of ben je hier onlangs mee gestart? Dan vind jij contact met andere vertrouwenscontactpersonen misschien wel fijn. Op woensdag 24 mei organiseren we een intervisie avond. Dit is een avond om gezamenlijk te bespreken waar iedereen tegenaan loopt. We bespreken wat belangrijke of veelvoorkomende problemen zijn. En natuurlijk hoe we daarin van elkaar kunnen leren! Iedereen mag vraagstukken inbrengen, maar het is niet verplicht.

Sociale veiligheid is een complex onderwerp. Daarom is het goed als we met elkaar kunnen praten en uitwisselen wat er gebeurt. Hoe reageer je? Wat ging heel goed? Wat was juist erg moeilijk/ hoe je kan reageren, wat wellicht super goed ging maar wat misschien ook moeilijk voor je was. Vertrouwenscontact persoon is niet de makkelijkste rol maar door samen te sparren en ervaringen uit te wissel brengen we elkaar op nieuwe ideeën en ook mogelijke oplossingen of herkenbaarheid voor specifieke situaties.

Lijkt het jou interessant om deel te nemen? Dan nodigen wij jou van harte uit voor woensdag 24 mei.

Doelgroep
Vrijwilligers die vertrouwenscontactpersoon zijn.

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie om mee te kunnen doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

4 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven