Konijnen experience

10Aug14:0015:00Konijnen experienceNeem een kijkje bij Konijn en Ko!14:00 - 15:00 4 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Dinsdag) 14:00 - 15:00

Locatie

Bavelse Hei 17, 4854PN Bavel

Other Events

Details

Ben jij een echte dierenvriend en ben je dol op konijnen?

Dan is deze workshop perfect voor jou!

Tijdens deze ‘konijnen experience’ krijg je uitleg en een rondleiding bij Konijn en Ko. Zij vertellen jou alles over de verschillende konijnen die bij hen verblijven. Je krijgt te zien hoe de verzorging van de dieren in z’n werk gaat en leert meer over de verschillende dingen die ze daar doen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om zelf met de konijnen te spelen en te kroelen. Lijkt het jou leuk om een kijkje je nemen achter de schermen bij Konijn en Ko? Schrijf je dan snel in!

”Deze experience is leuk voor volwassenen maar ook voor kinderen. Neem jij je kind, broertje, zusje, nichtje of buurtmeisje/jongen mee? ontdek samen de wereld van konijnen.”

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en van konijnen houdt, mag meedoen. Kinderen zijn ook welkom tijdens deze workshop! Ons advies is: kinderen vanaf 4 jaar. Hebben jou(w) kinderen/kleinkinderen al ervaring met konijnen en zijn ze iets jonger? Neem dan even contact op, dan kijken we dat we kunnen doen.

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

4 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven