(VOL) Workshop: Indisch koken

07Aug13:3015:30(VOL) Workshop: Indisch kokenBami, pangsit, atjar... leer overheerlijke gerechten maken!13:30 - 15:30

Tijd

(Maandag) 13:30 - 15:30

Locatie

Joseph Poelaertstraat 1, 4827 EL Breda

Other Events

Details

Hou jij van koken en het ontdekken van andere culturen?

Dan is deze kookworkshop écht iets voor jou!

Tijdens deze kookworkshop ga jij samen met andere vrijwilligers lekker aan de slag met het maken van Indische gerechten. Denk bijvoorbeeld aan pangsit, bami, atjar en kroepoek.  Zo leer je hoe deze gerechten op Indische wijzen worden bereid. Uiteraard ga je samen aan tafel om te genieten van de overheerlijke gerechten. Hmmmm… Tot slot is er ook de gelegenheid om kort kennis te maken met het museum.

In deze workshop maak jij kennis met de overheerlijke gerechten uit de Indische keuken en leer jij de fijne kneepje van de gerechten.

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en van koken houdt, mag meedoen! Tip: Neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger mee! Samen meedoen is nog veel leuker. Je hebt geen ervaring nodig! 

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven