"Workshop krachtig complimenten geven" - De Complimentenmeisjes Special!

15Nov19:0021:30"Workshop krachtig complimenten geven" - De Complimentenmeisjes Special!Leer wat een écht goed compliment doet voor vrijwilligers binnen jouw organisatie!19:00 - 21:30 5 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Dinsdag) 19:00 - 21:30

Locatie

Electron | MotMot gallery, Belcrumweg 19, 4815 HA Breda

Other Events

Details

Speciaal voor De Nationale Vrijwilligersdag (7 december) organiseert MOOIWERK een workshop in het kader van waarderen. Op dinsdag 15 november kun je aansluiten bij deze bruisende avond, samen met andere vrijwilligersorganisaties. in samenwerking met De Complimentenmeisjes. Een compliment kan je dag maken. Maar waarom eigenlijk? Wat doet het met je hersenen? Waarom is het zo belangrijk om vrijwilligers te waarderen en complimenteren? Doe mee en word een meester in complimenten geven! Let op, want vol = vol.

Het waarderen, en vooral (h)erkennen van het werk dat een vrijwilliger doet, zorgt ervoor dat een vrijwilliger zich gezien voelt binnen jouw organisatie. Geef jij ze genoeg redenen waarom ze hun kostbare tijd moeten inzetten? En waarom ze dit juist bij jouw organisatie doen, en niet bij de buren? Door je waardering uit te spreken vergroot je de loyaliteit en betrokkenheid van de vrijwilliger. Zo kun je ze behouden en dus blijven ze langer! Een fijne bijkomstigheid is dat je hierdoor minder energie hoeft te steken in het werven van vrijwilligers. En met het oog op de Nationale Vrijwilligersdag is het fijn om goed voorbereid te zijn. Dus leer waarderen en complimenteren! 

 Het belangrijkste dat hiervoor nodig is, is je waardering in woorden durven uit te drukken! 

Wil je meedoen? Bekijk dan snel het programma!

Programma

  • 19.00 inloop
  • 19.30 start workshop tot 20.45
  • 20.45 netwerkborrel met de ontvangst van een compliment van de Complimentenmeisjes 

Doelgroep
Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor alle vrijwilligersorganisaties uit Breda. Vooral voor mensen die sturing geven aan andere vrijwilligers is het interessant om deel te nemen. Let op: maximaal 2 personen per organisatie. 

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Wat levert de training op?

  • Eerst leer je de noodzaak van waarderen; wat doet echte waardering met jou als mens? Op basis van theorie en wetenschappelijk onderzoek leer je waarom waarderen zo belangrijk is.  
  • Daarna leer je de waarde en ingrediënten om een goed compliment te kunnen geven.
  • Je wordt geïnspireerd om jouw positieve gedachten over de vrijwilligers uit te spreken.  
  • Vervolgens ga je aan de slag met het maken van een geschreven compliment die je direct kan inzetten voor de vrijwilligers in jouw organisatie.  
  • Je ontvangt een checklist hoe je op andere manieren de vrijwilligers kan waarderen en belonen, zodat ze ambassadeurs blijven van jouw organisatie. 
  • Als kers op de taart ontmoet je tijdens de netwerkborrel niet alleen andere vrijwilligersorganisaties, maar maak je ook kennis met de Complimentenmeisjes! Je krijgt een heerlijk ‘feel good moment’ met een compliment om in je zak te steken! 

Een woordje van de docent

“Op de avond zelf krijgen de mensen er geen genoeg van, dus dat zegt genoeg denk ik.”

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

5 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven