Clinic Lacrosse - NIEUW in Breda

08Jul19:0021:00Clinic Lacrosse - NIEUW in Breda19:00 - 21:00 24 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Vrijdag) 19:00 - 21:00

Locatie

SV Advendo, Bastenakenstraat 41, 4826 LJ, Breda

Other Events

Details

Zin in een nieuwe sport? Check dan snel deze workshop! 

Lacrosse, misschien heb je misschien er wel eens gezien in een Amerikaanse High School film. Het is nog niet heel bekend in Nederland en daarom willen wij jou deze unieke kans bieden om kennis te maken met deze nieuwe sport. Sinds dit jaar wordt Lacrosse ook in Breda aangeboden en daarom speciaal voor Bredase vrijwilligers een uniek kijkje tijdens het zomerprogramma.

 Lacrosse is een teamsport waarbij je de bal via een stik (een net op een stok) overplaatst naar je teamgenoten om te kunnen scoren.  Lijkt het jou leuk om deze nieuwe sport uit te proberen? Doe dan vooral mee!

Benodigdheden
– Sportieve kleding
– Flesje drinken
– Sportschoenen

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse heeft in sport & bewegen. Tip: neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger mee! Samen meedoen is nog veel leuker. Je hebt geen ervaring nodig! 

Hoe kan ik meedoen?
Meld je aan door onderaan de training te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Ongeveer een week voor aanvang ontvang jij een herinneringsmail met alle informatie! 

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw; naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke workshop jij graag op de reservelijst zou willen, dan maken wij het gelijk in orde. 

Sta jij op de reservelijst? Indien er een plaatje vrijkomt nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! 

Afmelden
Kan je helaas toch niet komen? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst af door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl  

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl – Wij helpen je graag verder.

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

24 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven