Vol! - Pizza's bakken in Leonies paradijstuin

16Jul17:0019:30Vol! - Pizza's bakken in Leonies paradijstuinLet op: deze activiteit is vol. Schrijf je in voor de reservelijst.17:00 - 19:30

Tijd

(Dinsdag) 17:00 - 19:30

Locatie

Leonies Paradijstuin, Langveld 5, 4817 GH Breda

Other Events

Details

Deze activiteit is vol! Wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke activiteit jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! 

Welkom in de eetbare tuin van Leonie! Hier geniet je samen van de mooie natuur.

Ben jij al bekend met Leonies paradijstuin? Jij kan deze prachtige plek tijdens het zomerprogramma bezoeken. Eerst krijg je een rondleiding door de mooie omgeving verkennen. Samen gaan jullie daarna een heerlijke pizza bereiden. Onder het genot van een drankje, goed gezelschap (en hopelijk een zonnetje!) leer jij andere vrijwilligers kennen en geniet je samen van lekker eten in deze paradijslijke omgeving.

”Leonies Paradijstuin is een bijzondere eetbare tuin in de wijk “Brabantpark” in Breda. De tuin is opgericht om kinderen en volwassenen de mogelijkheid te geven om buiten in de natuur te zijn, te leren en te spelen, te vergaderen, te genieten en koken in onze eigen stad. De eetbare permacultuur-tuin is vrolijk, gezellig en buiten de gebaande paden van hoe men zegt dat het moet. Want er kan zoveel meer dan je denkt, als je maar wil en als je maar weet hoe je dromen moet!’

Wie kan er meedoen?
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda óf dat graag wil gaan doen, mag meedoen met het zomerprogramma. Tip: dit jaar hebben we een +1 actie. Jij mag dus iemand meenemen. Kom gezellig met een broer, zus, vriend, vriendin of collega!

‼️ Let op ‼️ Wil je samen met iemand komen? Dan moeten jullie je allebei apart inschrijven. Neem je iemand mee, maar staat die persoon niet ingeschreven? Dan kan hij/zij helaas niet meedoen.


Hoe werkt het?
Ongeveer 1 week vóór de activiteit krijg jij van ons een herinneringsmail met daarin alle informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kun jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur vóór de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Vragen?
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven