Loslaten: hoe doe je dat?

20Apr09:3012:00Loslaten: hoe doe je dat?09:30 - 12:00 1 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 09:30 - 12:00

Locatie

De Teruggave

Gasthuisvelden 11

Other Events

Details

Aan de slag met loslaten!

Vind jij het lastig om los te laten? Dan is deze training iets voor jou!

Er gebeurt veel om ons heen. Dagelijks krijg je te maken met verschillende situaties op je werk, op straat, tijdens het sporten of tijdens je vrijwilligerswerk. Misschien zijn het leuke dingen waar je heel graag aan vast wil houden? Of juist dingen die minder goed gaan? Zijn er dingen die je wilt veranderen of wegstoppen? Of zijn er gebeurtenissen waar je het liefst de controle overhoudt, en niet kan vasthouden? Loslaten is niet altijd even makkelijk. Het is wel belangrijk om het te kunnen laten gaan, zodat je meer ruimte voor jezelf kan creëren met nieuwe mogelijkheden.

Hoe doe jij dit nu? Kun jij al een beetje loslaten? Of kun jij hier nog wel wat tips bij gebruiken?
Gedurende deze ervaringsgerichte training ga jij aan de slag met loslaten. Aan de hand van verschillende mindfulness gerelateerde oefeningen, ervaar je hoe je hier invulling aan kan geven zonder oordeel, afkeur of hechting.

Heb jij het liefst de teugels in handen over hoe situaties lopen? Of vind het moeilijk om wellicht te accepteren dat het even anders gaat dan hoe jij het voor ogen had? Dan is deze training zeker iets voor jou! Samen besteden we aandacht aan hoe jij een stapje kan zetten om wat meer los te laten en wellicht ook wel rust te vinden in het loslaten.

”De wereld vergaat niet, ook al voelt dat soms wel zo!”

Benodigdheden

  • Matje 
  • Dekentje
  • Pen en papier

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse heeft op om een creatieve wijze aan de slag te gaan met mindfulness, mag meedoen. Tip: neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger mee! Samen mee doen is nog veel leuker. Je hebt geen ervaring nodig!

Locatie
De training wordt fysiek verzorgd. Indien de training  live niet door kan gaan i.v.m. de coronamaatregelen wordt de training online verzorgt via Microsofts-Teams.

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet mee doen? Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

1 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven