Luisterboek: Coachen - motiverende gespreksvoering

MarLuisterboek: Coachen - motiverende gespreksvoeringDe hele maand (Maart) 8 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Maart)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Heb jij een rol als leidinggevende, begeleider, coach, of vrijwilligerscoördinator? En wil jij weten hoe je mensen kunt motiveren? Dan is dit luisterboek iets voor jou!

Niet iedereen is even gemotiveerd. Er zijn harde werkers en gemotiveerde mensen. Maar er zijn ook genoeg vrijwilligers, klanten of cliënten die even een duwtje in de goede richting nodig hebben. Het is dan niet altijd even makkelijk om de energie hoog te houden. Hoe zorg je er dan voor dat jij gedaan krijgt wat nodig is? Dat jouw collega’s of mede-vrijwilligers er zin in hebben en vol passie aan de slag gaan? Of dat jouw klant of cliënt iets specifieks doet, of juist niet doet? Hierbij is de vraag: “Hoe ga je om met mensen die minder gemotiveerd zijn?”

Ben jij benieuwd hoe jij jouw omgeving kunt motiveren? Dan is deze training iets voor jou! Leer doeltreffend kijken naar de manier waarop jij omgaat met jouw omgeving en ontdek hoe jij iedereen in beweging krijgt.

In het luisterboek ‘Coachen 3.0: Motiverende gespreksvoering’ neemt Sergio van der Pluijm je mee in hoe het motiveren van anderen in zijn werk gaat. Zo behandelt hij 5 essentiële onderwerpen voor het motiveren van anderen namelijk:

1) Stoppen met repareren
2) Stel open vragen over verandering
3) Luisteren met hoofdletters
4) Benadruk de autonomie
5) Stel het belang van de ander voorop

” Met dit praktische boek krijg je meer inzicht in hoe je de motivatie van een cliënt, klant of vrijwilliger vergroot. Zo kun je gedrag veranderen. Het is een bewezen manier die mensen helpt om stappen te zetten richting positieve verandering!”  

Nieuwsgierig geworden naar de luisterboek? Schrijf je dan, via ‘Ja ik ben er bij’. Je kunt dit boek ook digitaal lezen,  als je dat liever wil.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl. Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur in de online leeromgeving: mooiwerk.leert.nl
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag dit e-book te luisten waarvoor jij je hebt ingeschreven. Het e-book is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl – Wij helpen je graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

8 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven