Luisterboek: Doe niet zo moeilijk! De kunst van relativeren

MeiLuisterboek: Doe niet zo moeilijk! De kunst van relativerenLeer hoe jij je straks minder druk maakt! De hele maand (Mei) 5 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Mei)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Heb je soms het idee dat alles tegenzit? Of lukt het gewoon even niet? Een frustrerend gevoel, maar… na dit luister boek niet meer! In dit boek komt ‘relativeren’ uitgebreid aan bod. Zo leer jij om je niet meer druk te maken over dingen die niet nodig zijn. Het is een stukje accepteren dat het soms tegenzit en hoe je hiermee omgaat.

”Frank van Marwijk is schrijver en Nederlands bekendste lichaamstaalexpert. Hij neemt je mee in de kunst van het relativeren. Zijn kennis van sociaal-psychologische inzichten combineert hij met scherpe observaties uit de praktijk.”

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leer.nl. Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag dit e-book te luisteren waarvoor jij je hebt ingeschreven. Het e-book is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl – Wij helpen je graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

5 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven