Luisterboek: Fluitend veranderen

AprLuisterboek: Fluitend veranderenTijd voor actie! Maak jouw doelen en dromen waarDe hele maand (April) 8 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (April)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Wil jij graag veranderen? Maar weet jij niet goed hoe of waar je moet beginnen? Leer hoe je in actie komt!

Je krijgt fijne tips van schrijver Bart. Zo word jij je bewust van je gedrag, leer je patronen doorbreken en kom je eindelijk in actie om te bereiken wat jij wil! Bepaal welke richting jij uit wil, ga op weg en… geniet van de reis.

Heb je grootse dromen? Of uitdagingen waar je aan wil werken? Denk er maar eens over na… Hoe mooi zou het zijn als jij straks de dat gave project hebt afgerond voor je vrijwilligerswerk, die marathon rent, je organisatie op de kaart staat, de baan van je levend hebt of weer straalt van zelfvertrouwen? Allemaal omdat jij zo lekker in je vel zit, doordat je met jezelf aan de slag bent gegaan. Dat gunnen wij iedereen!

Dit boek is gebaseerd op het echte leven! Het is een opgewekt boek dat je motiveert om de volgende stap te zetten. Bart van den Belt deelt volop hoe je zorg voor verandering, zodat jij dat ook kunt doen.”

Wat andere mensen zeggen: ”Geen moeilijke of zweverige stof, maar concrete stappen. Een echte aanrader als jij meer van je leven, carrière of bedrijf wil maken.” 

Geïnteresseerd?
Schrijf je dan in door op ‘Ja ik ben er bij’ de klikken en we maken zo snel mogelijk een account voor je aan.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl. Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur in de online leeromgeving: mooiwerk.leert.nl
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag dit e-book te luisteren waarvoor jij je hebt ingeschreven. Het e-book is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl – Wij helpen je graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

8 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven