Luisterboek: Geluk in de pocket!

JunLuisterboek: Geluk in de pocket!Voor meer inspiratie en het boosten van jou geluk! De hele maand (Juni) 7 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Juni)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Aan de slag met jouw geluk!

Geef je geluk een boost met dit audioboek!
In dit luisterboek vertellen ze je meer over hoe jij gelukkig(er) wrodt. Geluk komt niet van zelf aanwaaien, daar moet je zelf mee aan de slag. Maar hoe doe je dat? Daar vertelt Pep Degens je meer over!

”Geluk in de pocket is geen roze gekleurd verhaal over geluk. Het is een wake-upcall om je eigen geluk te ontwikkelen, in het leven zoals dat zich aandient: vol teleurstellingen en afwijzingen, keihard en onvoorspelbaar. Pep Degens daagt je uit om het heft in eigen hand te nemen. Hoe? Door meedogenloos de verantwoordelijkheid te nemen voor je gedrag, zodat je meer grip krijgt op je eigen leven. Werken aan je eigen geluk is namelijk niet moeilijk, maar je moet het wél doen!”

Dit boek staat vol technieken die je begeleiden op je weg naar geluk: geluk in de pocket!

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl. Je ontvangt van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag dit e-book te luisteren waarvoor jij je hebt ingeschreven. Het e-book is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl – Wij helpen je graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

7 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven