Luisterboek: Help/hoera: ik ga leidinggeven

JunLuisterboek: Help/hoera: ik ga leidinggevenDe hele maand (Juni) 9 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Juni)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Wil jij leren hoe je succesvol kan leidinggeven? Dan is dit luisterboek met simpele tips en praktische stappen iets voor jou!

Beginnen met leidinggeven kan een behoorlijke uitdaging zijn. Het is niet altijd even makkelijk. In dit boek neemt Lennard van der Kraan je mee hoe je een vliegende start kan maken als leidinggevende. Zo kom je meer te weten over wat het inhoudt. Én je krijgt praktische tip hoe je dit kunt aanpakken!

”Help/Hoera, ik ga leidinggeven!” geeft je een verrassend simpel stappenplan voor de perfecte start als leidinggevende. Want juist die start is zo belangrijk. Die bepaalt namelijk voor een groot deel hoe succesvol je wordt in je nieuwe rol als leidinggevende. Je kunt dus maar beter goed voorbereid zijn.

En dat is precies waar dit luisterboek je bij helpt. Op een eenvoudige en luchtige manier kom je erachter wat een goede voorbereiding inhoudt, hoe je een vliegende start maakt en hoe je ervoor zorgt dat je succesvol blijft als je eenmaal op je plek zit. ”

 

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl. Je ontvangt van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag dit e-book te luisteren waarvoor jij je hebt ingeschreven. Het e-book is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl – Wij helpen je graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

9 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven