Luisterboek: Wat wil je nou eigenlijk zeggen?

JunLuisterboek: Wat wil je nou eigenlijk zeggen?Leer hoe je duidelijk en effectief kunt communicerenDe hele maand (Juni) 5 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Juni)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Wil jij jouw boodschap duidelijker verwoorden? Dan is dit luisterboek iets voor jou!

Elke dag praten we vaal. Maar hoeveel zeggen we nu echt? En wat wil jij nu echt zeggen? Soms zit je vast in je eigen verhaal. Dan is het voor de ander helemaal niet meer duidelijk welke boodschap je wil overbrengen. In het luisterboek ‘wat wil je nou eigen zeggen’ neemt Pauline van Aken je mee in hoe je duidelijk en effectief kunt communiceren.

”Met dit boek heb je de sleutel in handen. Je wordt weer de regisseur van jezelf en je boodschap. Door groeiend bewustzijn leer je jezelf en de ander steeds beter kennen. Je leert duidelijk en effectief communiceren!”

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl. Je ontvangt van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag dit e-book te luisteren waarvoor jij je hebt ingeschreven. Het e-book is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl – Wij helpen je graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

5 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven