Vol! - Een kijkje achter de schermen bij BredaNU

19Jul10:0011:30Vol! - Een kijkje achter de schermen bij BredaNULet op: deze activiteit is vol. Schrijf je in voor de reservelijst.10:00 - 11:30

Tijd

(Vrijdag) 10:00 - 11:30

Locatie

Reduitlaan 27 AVhuis, 4814 DC Breda

Other Events

Details

Deze activiteit is vol! Wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke activiteit jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! 

Een unieke kans… Duik achter de schermen bij lokale omroep BredaNU!

Radio luisteren en televisie kijken: we doen het allemaal. Maar hoe wordt media gemaakt? Voor het antwoord op deze vraag, neem jij een uniek kijkje achter de schermen bij BredaNU! Hier zie je hoe het er achter de schermen aan toe gaat. De vrijwilligers van BredaNU geven jou alle ins en outs over het maken van radio en televisie. En… je krijgt zelf ook de kans om dit uit te proberen! Wil jij iets opnemen of een keer voor de camera staan? Dan is dit je kans! Geen zorgen, het wordt niet uitgezonden 😉 Het gaat alleen om de ervaring!

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse heeft om meer te weten te komen over TV en Radio. Tip: Neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger mee! Samen meedoen is nog veel leuker. Je hebt geen ervaring nodig!

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw; naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen, dan maken wij het gelijk in orde. Sta jij op de reservelijst? Indien er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven