Masterclass: Een veilige en prettige werksfeer

18Nov19:0020:30Masterclass: Een veilige en prettige werksfeerHoe creëer je een prettige en veilig werksfeer voor je vrijwilligers?19:00 - 20:30 9 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Donderdag) 19:00 - 20:30

Locatie

Online via Zoom

Other Events

Details

Een veilige en prettige werksfeer in je organisatie, hoe regel je dat voor vrijwilligers?

Het is belangrijk dat vrijwilligers zich veilig en prettig voelen tijdens het werk wat zij voor en bij je organisatie/club of vereniging verrichten. Dat zorgt er namelijk voor dat ze graag hun vrijwilligerswerk willen doen en terugkomen. Maar hoe zorg je er als organisatie voor dat dit ook het geval is? Wat doe je op dit moment al en wat kan je nog meer doen om een fijne werkomgeving te realiseren? En hoe regel je inspraak van vrijwilligers op een goede manier?

Ongepast gedrag, pesterijen, onveilige of andere nare situaties kunnen overal voorkomen, ook bij vrijwilligers. Denk maar eens aan het werken met kwetsbare doelgroepen of bij het verschil tussen beroepskrachten en vrijwilligers. Hoe ga je hier als organisatie hier mee om op het moment dat het zich voordoet? En hoe zorg je ervoor dat je het zo goed mogelijk kan voorkomen? Dit zijn allemaal vragen waar we mee aan de slag gaan.

In deze praktische masterclass zal onze gastspreekster Carin van der Hor van NOV deze vragen beantwoorden.  Aan de hand van praktische tips en handvatten voel jij je straks een stukje veiliger om dit goed te regelen voor je eigen vereniging of stichting.

Wil jij ook dat de vrijwilligers binnen jouw organisatie zich veilig voelen en graag terugkomen? Schrijf je dan snel in!

Hoe kan ik meedoen?
Meld je aan door onderaan de training te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Circa een week voor aanvang ontvang jij een herinneringsmail met alle informatie!

Afmelden
Ben jij niet langer in de gelegenheid om mee te doen aan de training? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst af door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven