Meditatief schilderen

20Jul09:3012:15Meditatief schilderen09:30 - 12:15

Tijd

(Woensdag) 09:30 - 12:15

Locatie

De Teruggave

Gasthuisvelden 11

Other Events

Details

Lijkt het je leuk om op een creatieve manier bezig te zijn met iets waar je helemaal in op kunt gaan?

Mediatief schilderen houdt in dat je in stilte, in alle rust gaat schilderen. Even je hoofd leeg maken en je focussen op het schilderen. Je hebt geen doel vooraf en gaat mee met jouw eigen creativiteit! Laat jezelf verrassen door de kleuren die jij kiest en leer jezelf op een andere manier kennen. Op basis van gevoel, energie en levenservaringen kom je tot een vindingrijk schilderij. Zonder oordeel, hechting, verwachting of afkeer heb je de aandacht en focus op jezelf en het moment.

Benodigdheden
Neem voor de zekerheid oude doeken mee om je kwasten schoon te maken en je handen af te vegen.

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse heeft om mindfulness of een creatieve manier te ervaren. Tip: Neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger in Crime mee! Samen mee doen is nog veel leuker. Je hebt geen ervaring nodig!

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst  

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw; naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen, dan maken wij het gelijk in orde.
Sta jij op de reservelijst? Indien er een plaatje vrijkomt nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven