Online workshop: Mediteren

19Mei09:4511:00Online workshop: MediterenRust vinden in drukte of chaos09:45 - 11:00

Tijd

(Woensdag) 09:45 - 11:00

Locatie

Online, Microsoft Teams

Details

Neem jij vaak genoeg een momentje voor jezelf?

In deze tijd hebben we het allemaal heel druk. Ons hoofd zit vaak vol met allerlei gedachten of zaken die je nog moet doen. Hoe ga je hier nu op een goede manier mee om? En hoe zorg je ervoor dat jij jezelf niet voorbij loopt? Gun jij jezelf genoeg ruimte om even tot rust te komen en alles even voor jezelf op een rijtje te zetten? Het is belangrijk om tijd voor jezelf te nemen om weer even op te laden. Doe jij dit al, of is dit nog een aandachtspuntje voor jou? Mediteren kan jou hierbij helpen.

” In deze ervaringsgerichte workshop ervaar je wat mediteren voor jou kan betekenen of hoe je dit kunt inzetten voor jouw eigen gezondheid. Ieder doet dit in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier. Maak kennis met mediteren en ervaar of dit iets voor jou is” 

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie – inclusief de link om mee te kunnen doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kun jij onverwacht toch niet mee doen? Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze ervaringsgerichte work-out:

  • heb jij ervaren wat mediteren is;
  • weet je waarvoor jij het kunt gebruiken;
  • heb je inzicht gekregen is wat mediteren voor je zou kunnen betekenen.

Een woordje van de docent

” Mediteren is voor iedereen, voor mij persoonlijk heeft het vrijheid en ruimte gegeven ”

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven
Scroll naar top