E-learning: Microsoft Excel Basis

JanE-learning: Microsoft Excel BasisGA AAN DE SLAG MET DE BASIS VAN EXCELDe hele maand (Januari) 4 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Januari)

Details

Wil jij aan de slag met Excel? Doe mee! Microsoft Excel is een van de meest gebruikte softwareprogramma’s ter wereld. Het is een uiterst efficiënt en makkelijk programma om mee te rekenen.  Veel mensen halen er lang niet alles uit wat erin zit.

Als je deze online cursus “Microsoft Excel Basis” volgt komt daar verandering in! Je leert hoe formules en functies precies werken en hoe je deze kunt toepassen. Daarnaast ga je aan de slag met de belangrijkste technieken om direct slimmer te werken met Excel en hoe je inzicht creëert met grafieken en cijfers. Wil jij handig je administratie gaan bij houden, begrotingen maken of andere zaken goed en overzichtelijk regelen? Dan is deze training iets voor jou! Bereken niet langer alles met de hand maar gebruik Excel! Als je eenmaal weet hoe het werk, houd je tijd over.


Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leer.nl Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van de E-learning: 

  • Weet jij hoe je cijfermatige informatie kunt; verzamelen, bewerken en presenteren in een voor de doelgroep inzichtelijke vorm;
  • Heb jij kennis op gedaan over hoe je data kunt invoeren en deze middelen kunt bedienen;
  • Heb jij inzicht gekregen in je hoe kennis van specifieke functies kunt toepassen.

Een woordje van de docent

‘’ Deze online cursus ‘Microsoft Excel Basis’ leert je stap voor stap hoe je o.a. formules, functies, draaitabellen, grafieken en tabellen maakt om sneller en efficiënter te kunnen werken. Vooral de praktische voorbeelden en oefeningen bieden jou een ideale voorbereiding tot het professioneel gebruik van EXCEL.’’

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven