Mindfulness en Tangram

10Aug09:3012:00Mindfulness en Tangram09:30 - 12:00 1 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 09:30 - 12:00

Locatie

De Teruggave

Gasthuisvelden 11

Other Events

Details

Beleef mindfulness in combinatie met Tangram

Hou jij van mediteren en lijkt het je leuk om op een creatieve manier kennis te maken met mindfulness? Dan is deze workshop iets voor jou!

De term ‘Mindfulness’ heb je waarschijnlijk weleens ergens gehoord. Mindfulness is toepasbaar op allerlei situaties; zo ook tijdens creatieve processen. In deze bijeenkomst ga jij aan de hand van Tangram ervaren hoe je met mindfulness invulling kunt geven aan de verschillende vormen. Door middel van meditatie en opdrachten word jij begeleid in het proces en ontdek jij hoe mindfulness kan bijdragen aan jouw creativiteit. Ervaring is niet nodig! Laat je verrassen.

”Ervaar meer keuze vrijheid, door te mediteren en je creativiteit toe te laten”.

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse heeft op om een creatieve wijze aan de slag te gaan met mindfulness, mag meedoen. Tip: neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger in crime mee! Samen mee doen is nog veel leuker. Je hebt geen ervaring nodig! 

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst  

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw; naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen, dan maken wij het gelijk in orde.
Sta jij op de reservelijst? Indien er een plaatje vrijkomt nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

1 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven