Mindfulness en Tangram

28Aug09:3011:00Mindfulness en TangramCombineer mediteren met creatief puzzelen09:30 - 11:00 12 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 09:30 - 11:00

Locatie

Hart voor Breda Noord, Steendorpstraat 4

Other Events

Details

Beleef mindfulness in combinatie met Tangram

Hou jij van puzzels en mediteren? Lijkt het jou leuk om op een creatieve manier kennis te maken met mindfulness? Dan is deze workshop iets voor jou!

De term ‘Mindfulness’ heb je waarschijnlijk weleens ergens gehoord. Mindfulness is toepasbaar op allerlei situaties. Ook als jij creatief bezig bent! In deze bijeenkomst ga jij met Tangram ervaren hoe je mindfulness toepast. Tangram is een soort puzzel. Je krijgt begeleiding en gaat aan de slag met opdrachten. Ervaring is niet nodig! Laat je verrassen.

”Ervaar meer keuze vrijheid, door te mediteren en je creativiteit toe te laten”.

Wie kan er meedoen?
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda óf dat graag wil gaan doen, mag meedoen met het zomerprogramma. Tip: dit jaar hebben we een +1 actie. Jij mag dus iemand meenemen. Kom gezellig met een broer, zus, vriend, vriendin of collega!

‼️ Let op ‼️ Wil je samen met iemand komen? Dan moeten jullie je allebei apart inschrijven. Neem je iemand mee, maar staat die persoon niet ingeschreven? Dan kan hij/zij helaas niet meedoen.


Hoe werkt het?
Ongeveer 1 week vóór de activiteit krijg jij van ons een herinneringsmail met daarin alle informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kun jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur vóór de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de workshop vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst. Vermeld hierin jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke activiteit jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Vragen?
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

 

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!3

12 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven