Mindfulness themaochtend: rust & ruimte

20Sep09:3012:00Mindfulness themaochtend: rust & ruimte09:30 - 12:00 12 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 09:30 - 12:00

Locatie

Princentuin 2a te Breda.

Other Events

Details

Wil jij op een compassievolle manier aan de slag met rust en ruimte in je hoofd?

Dan is deze themaochtend zeker iets voor jou!

Er gebeurt veel om ons heen. Het gaat niet meer over corona. Geef jij jezelf nog voldoende rust en ruimte nu alles weer kan? Of ga je weer als vanouds op de automatische piloot door?

Het leven lijkt weer in een stroomversnelling te gaan. Onze agenda’s vullen zich vanzelf met allerlei afspraken en bezigheden. Vrijwilligerswerk, sport, vrienden, familie en nog veel meer andere dingen die ons pad komen.

Vind jij het soms een beetje veel? Of ervaar jij veel druk en heb je veel verwachtingen van jezelf? Kom dan naar deze bijeenkomst. Je leert om ruimte te nemen voor jezelf, en rust te ervaren in je hoofd. Zo word je je weer bewust van je eigen behoefte.

Leer stilstaan bij jezelf. Zo weet jij hoe je de tijd kunt nemen, en weer opgeladen op pad kunt. Dit geeft je rust en ruimte voor je privéleven, maar ook voor jouw vrijwilligerswerk.

Goed om te weten
Dit is een ervaringsgericht training. We gaan niet aan de slag met theorie, maar blijven we vooral bij jou en jouw gevoel. Aan de hand van verschillende mindfulness en meditatie gerelateerde oefeningen, ervaar jij hoe je op een compassievolle manier rust en ruimte creëert voor jezelf. Zonder oordeel, afkeur of hechting.

Benodigdheden

  • Matje 
  • Dekentje

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse heeft op om een creatieve wijze aan de slag te gaan met mindfulness, mag meedoen. Tip: neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger mee! Samen meedoen is nog veel leuker. Je hebt geen ervaring nodig!

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

12 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven