E-learning: Motiveren

01FebHele dag31MarE-learning: MotiverenKRIJG JEZELF ÉN EEN ANDER IN BEWEGING!(Hele dag) 7 Plaatsen beschikbaar

Tijd

Februari 1 (Maandag) - Maart 31 (Woensdag)

Details

Het eerste kwartaal van het jaar (2021) zit er  alweer bijna op en we zitten er weer vol in. Hoe is dat voor jou? Lukt het om jouw omgeving ondanks corona enthousiast aan het werk te zetten? Of kost het veel moeite?

Niet is iedereen even gemotiveerd, het is dan ook niet altijd even makkelijk om het energie niveau hoog te houden. Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw collega’s of mede-vrijwilligers er zin in hebben en vol passie aan de slag gaan? Hoe ga je om met mensen die minder gemotiveerd zijn? Ben jij benieuwd hoe jij jouw omgeving kunt motiveren? Dan is deze training iets voor jou! Leer doeltreffend kijken naar de manier waarop jij omgaat met jouw omgeving en ontdek hoe jij iedereen in beweging krijgt.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leer.nl Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van de workshop:

  • Heb je kritisch gekeken naar jezelf en jouw omgeving (collega’s, vrienden, andere vrijwilligers);
  • Heb je geleerd hoe je positieve energie kunt opwekken en losmaken bij jezelf en anderen;
  • Weet je hoe je nog beter om kunt gaan met jouw omgeving en dit kan blijven verbeteren.

 

 

Een woordje van de docent

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat wat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven