Muziekfestijn bij Sound Dog

09Aug19:3023:00Muziekfestijn bij Sound DogVan karaoke zingen tot een instrument bespelen, het kan allemaal!19:30 - 23:00 37 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Vrijdag) 19:30 - 23:00

Locatie

Oude Baan 8, 4825 BL Breda

Other Events

Details

Gek op muziek? Dan mag je deze avond niet missen!

De enthousiaste vrijwilligers van Sound Dog laten je graag het poppodium zien: en plek waar mensen muziek kunnen maken én mogen optreden. Zo krijg je een uniek kijkje binnen de muziekscene. Na de rondleiding is het tijd om zelf lekker mee te swingen en zingen. Er is karaoke, je kunt mee jammen op een instrument. Er zijn diverse instrumenten aanwezig die jij mag uitproberen! Wil je liever rustig genieten van de sfeer en de muziek? Dan kan natuurlijk ook! Tijdens deze avond kan je ook lekker kijken of een spelletje doen. De avond is voor jou vrij in te vullen, dus kijk vooral wat past bij jou.

Programma
Inloop: 19.00
Start: 19.30 uur
Rondleiding:
– Karaoke
– Muziek maken, tijdens de jamsessies
– Spelletjes spelen
– Muziek luisteren

Eindtijd 23.00 uur –
Goed om te weten: de eindtijd bepaal je zelf! Wil je graag eerder weg? Geen probleem. Je mag naar binnen en naar buitenlopen, hoe het jou uitkomt.

Breng jouw kwaliteiten in beeld met je eigen cover!

Klaar om jezelf nog beter te leren kennen? Waar geloof jij in? En hoe zien anderen jou? Een ‘cover’ is de buitenant van een magazine. Tijdens deze workshop ga jij op een creatieve manier een visualisatie maken van jezelf. Je gaat dus met beelden en woorden duidelijk maken hoe jij jezelf ziet. Dat geeft een boost aan een positief zelfbeeld!

Misschien ben jij niet altijd positief of aardig tegen jezelf. Hier gaan we mee aan de slag! Hoogste tijd om jouw mooie kanten in kaart te brengen. Er zit namelijk een heel verhaal achter jouw buitenkant. Klaar om dat te vertellen?

Wat heb je nodig?
In principe heb je niks nodig. Heb jij iets bijzonders in gedachten? Je kunt dan een eigen tijdschrift meenemen die jij kan gebruiken voor jouw coverstory.

Locatie
Goed om te weten: de workshop wordt gegeven in de kantoorruimte van Kiek op herstel, dit is gevestigd bij Business Club Breda en heeft geen lift in het pand!

Wie kan er meedoen?
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda óf dat graag wil gaan doen, mag meedoen met het zomerprogramma. Tip: dit jaar hebben we een +1 actie. Jij mag dus iemand meenemen. Kom gezellig met een broer, zus, vriend, vriendin of collega! Je hebt geen ervaring nodig.

‼️ Let op ‼️ Wil je samen met iemand komen? Dan moeten jullie je allebei apart inschrijven. Neem je iemand mee, maar staat die persoon niet ingeschreven? Dan kan hij/zij helaas niet meedoen.


Hoe werkt het?
Ongeveer 1 week vóór de activiteit krijg jij van ons een herinneringsmail met daarin alle informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kun jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur vóór de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de activiteit vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke activiteit jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! 

Vragen?
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

37 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven