Muziek workshop: bespeel een instrument

20Aug14:0015:30Muziek workshop: bespeel een instrumentSamen muziek maken op een instrument naar keuze14:00 - 15:30 8 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Dinsdag) 14:00 - 15:30

Locatie

Princentuin 128, 4813 CZ Breda

Other Events

Details

Muziekliefhebbers, opgelet! Dit is jouw kans om een instrument uit te proberen

Houd jij van muziek? Lijkt het je leuk om een instrument uit te proberen? Dan is deze muziekworkshop zeker iets voor jou! In deze interactieve workshop maak je muziek met andere vrijwilligers. Je ontdekt wat muziek je kan brengen en wat het met je doet. Je kiest zelf een instrument en je gaat het gewoon lekker uitproberen. Je hoeft het niet te kunnen! Het gaat om de ervaring.

Wie kan er meedoen?
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda óf dat graag wil gaan doen, mag meedoen met het zomerprogramma. Tip: dit jaar hebben we een +1 actie. Jij mag dus iemand meenemen. Kom gezellig met een broer, zus, vriend, vriendin of collega!

‼️ Let op ‼️ Wil je samen met iemand komen? Dan moeten jullie je allebei apart inschrijven. Neem je iemand mee, maar staat die persoon niet ingeschreven? Dan kan hij/zij helaas niet meedoen.


Hoe werkt het?
Ongeveer 1 week vóór de activiteit krijg jij van ons een herinneringsmail met daarin alle informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kun jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur vóór de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de workshop vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst. Vermeld hierin jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke activiteit jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Vragen?
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

 

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!2

8 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven