Rondleiding NAC Breda stadion

13Jul10:0012:00Rondleiding NAC Breda stadion10:00 - 12:00 5 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 10:00 - 12:00

Locatie

Stadionstraat 5, 4815 NC Breda

Other Events

Details

Altijd al eens een rondleiding in het Rat Verlegh Station willen krijgen? Dan is deze tour zeker iets voor jou!

Alle sportliefhebbers opgelet! Dit jaar organiseert NAC-Maatschappelijk speciaal voor Bredase vrijwilligers op woensdag 13 juli een NAC-clubtour. In deze tour word je meegenomen in de highlights van het stadion, loop je een rondje langs het veld, krijg je een kijkje achter de schermen en komen je meer te weten over de ins-en outs van het station.

Wist je dat:
”NAC een van de langste clubnamen ter wereld heeft?
De volledige naam van NAC is dus Nooit Opgeven Altijd Doorzetten Aangenaam Door Vermaak En Nuttig Door Ontspanning. Daarmee zetten de club zich (internationaal) in de kijker, want een tijd lang was dit de langste clubnaam ter wereld. Tegenwoordig is deze eer aan een Thaise voetbalclub.”

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse heeft in voetbal.  Tip: Neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger in crime mee! Samen meedoen is nog veel leuker.

Hoe gaat het in zijn werk?
Ongeveer een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je aan voor de reservelijst  

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw; naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst wilt, dan maken wij het gelijk in orde.
Sta jij op de reservelijst? Als er een plaatsje vrijkomt nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

OpenNog beschikbare plaatsen

Scroll naar boven