vol! - Natuur-wandeling Markdal

25Jul19:3021:30vol! - Natuur-wandeling MarkdalLet op: deze activiteit is vol. Schrijf je in voor de reservelijst.19:30 - 21:30

Tijd

(Donderdag) 19:30 - 21:30

Locatie

Parkeerterrein Restaurant: Paradijs, Bouvignelaan 3, 4836 AA Breda

Other Events

Details

Deze activiteit is vol! Wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke activiteit jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! 

Ontdek hoe mooi de natuur in Breda is met een gids van het Gilde

Laat je verrassen! Samen met Gilde de Baronie ga jij op pad door het Markdal. Je leert de omgeving en de natuur op een andere manier kennen.

Wat gaan we doen?
In 1.5 tot 2 uur ga je samen met een gids de omgeving van het Markdal verkennen. De gids vertelt je meer over de natuur om je heen (bloemen, planten, bomen en dieren). Het is een wandeling met een verhaal. Je leert meer over wat je onderweg allemaal tegenkomt.

Waar gaan we wandelen?
Het Markdal ligt als een soort groene muur tegen de stad Breda aan. Vanuit het niets sta je in een eeuwenoud bos met een rijkdom aan historie, planten en dieren. Wandel van smalle paden naar open beukenlanen, over heidevelden, langs loofbomen en door een donker naaldbos.
Startpunt: Restaurant – Parkeerterrein Restaurant Paradijs, Bouvignelaan 3, 4836 AA Breda

Wat heb je nodig?
– Draag comfortabele (wandel)schoenen
– Makkelijke kleding
– Flesje water
– Verrekijker (optioneel)

Let op! Het is belangrijke dat je mobiel bent. Tijdens de wandeling lopen we ook over onverharde paden.

Wie kan er meedoen?
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda óf dat graag wil gaan doen, mag meedoen met het zomerprogramma. Tip: dit jaar hebben we een +1 actie. Jij mag dus iemand meenemen. Kom gezellig met een broer, zus, vriend, vriendin of collega!

‼️ Let op ‼️ Wil je samen met iemand komen? Dan moeten jullie je allebei apart inschrijven. Neem je iemand mee, maar staat die persoon niet ingeschreven? Dan kan hij/zij helaas niet meedoen.


Hoe werkt het?
Ongeveer 1 week vóór de activiteit krijg jij van ons een herinneringsmail met daarin alle informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kun jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur vóór de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst. Vermeld hierin jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! 

Vragen?
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Een woordje van de docent

Ga samen met ons op pad en kom meer te weten over planten en dieren. In jouw eigen omgeving! Laat je verassen door onze natuur!

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven