Natuur wandeling: Mastbos

25Aug14:0016:00Natuur wandeling: MastbosGa samen op avontuur en leer de natuur in Breda nog beter kennen14:00 - 16:00 3 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Vrijdag) 14:00 - 16:00

Locatie

Parkeerterrein Restaurant: Paradijs, Bouvignelaan 3, 4836 AA Breda

Other Events

Details

Ontdek hoe mooi het Mastbos is, samen met een gids van het Gilde

Samen met Gilde de Baronie ga je op pad in het Mastbos. Je leert je eigen omgeving op een andere manier kennen. Zo kom je meer te weten over de natuur bij jou in de buurt. Laat je verrassen!

Wat gaan we doen?
In 1.5 tot 2 uur ga je samen de omgeving van het Mastbos verkennen. De gids vertelt je van alles uit over de natuur (bloemen, planten, bomen en dieren) en biodiversiteit. Het is een wandeling met een verhaal. Je staat versteld van wat je onderweg allemaal tegenkomt!

Waar gaan we wandelen?
Het Mastbos ligt als een soort groene muur tegen de stad Breda aan. Vanuit het niets sta je in een eeuwenoud bos met een rijkdom aan historie, planten en dieren. Wandel van smalle paden naar open beukenlanen, over de heide, langs loofbomen en door donker naaldbos.
Startpunt: Restaurant – Parkeerterrein Restaurant Paradijs, Bouvignelaan 3, 4836 AA Breda

Benodigdheden
– Draag comfortabele (wandel)schoenen
– Makkelijke kleding
– Flesje water
– Verrekijker (optioneel)

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse heeft in een natuurwandeling. Let op! Het is belangrijke dat je mobiel bent, tijdens de wandeling lopen we ook over onverharde paden.

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw; naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen, dan maken wij het gelijk in orde. Sta jij op de reservelijst? Indien er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Een woordje van de docent

Ga samen met ons op pad en kom meer te weten over planten en dieren. In jouw eigen omgeving! Laat je verassen door onze natuur!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

3 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven