Natuur-wandeling: Mastbos

12Aug14:0016:00Natuur-wandeling: MastbosGa mee op ontdekking in de prachtige natuur! 14:00 - 16:00 13 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Maandag) 14:00 - 16:00

Locatie

Marellenweg 8, 4836 BH Breda bij Huis de Deijl (gesloten restaurant)

Other Events

Details

Ontdek hoe mooi de natuur in Breda is met natuurgids Marijke van Gilde de baronie.

Samen met het Marijke ga je op pad in het Mastbos. Je leert je eigen omgeving op een andere manier kennen. En je komt meer te weten over de natuur bij jou in de buurt. Laat je verassen!

Wat gaan we doen?
In 1.5 tot 2 uur ga je samen de omgeving van het Mastbos verkennen. De gids vertelt je van alles uit over de natuur (bloemen, planten, bomen en dieren) en biodiversiteit. Het is een wandeling met een verhaal. Je staat versteld van wat je onderweg allemaal tegenkomt!

Waar gaan we wandelen?
Het Mastbos ligt als een soort groene muur tegen de stad Breda aan. Vanuit het niets sta je in een eeuwenoud bos met een rijkdom aan historie, planten en dieren. Wandel van smalle paden naar open beukenlanen, over de heide, langs loofbomen en door donker naaldbos.
Startpunt: Marellenweg 8, 4836 BH Breda bij Huis de Deijl (gesloten restaurant)

Wat heb je nodig?
– Draag comfortabele (wandel)schoenen
– Makkelijke kleding
– Flesje water
– Verrekijker (optioneel)

Breng jouw kwaliteiten in beeld met je eigen cover!

Klaar om jezelf nog beter te leren kennen? Waar geloof jij in? En hoe zien anderen jou? Een ‘cover’ is de buitenant van een magazine. Tijdens deze workshop ga jij op een creatieve manier een visualisatie maken van jezelf. Je gaat dus met beelden en woorden duidelijk maken hoe jij jezelf ziet. Dat geeft een boost aan een positief zelfbeeld!

Misschien ben jij niet altijd positief of aardig tegen jezelf. Hier gaan we mee aan de slag! Hoogste tijd om jouw mooie kanten in kaart te brengen. Er zit namelijk een heel verhaal achter jouw buitenkant. Klaar om dat te vertellen?

Wat heb je nodig?
In principe heb je niks nodig. Heb jij iets bijzonders in gedachten? Je kunt dan een eigen tijdschrift meenemen die jij kan gebruiken voor jouw coverstory.

Waar is het?
Goed om te weten: de workshop wordt gegeven in de kantoorruimte van Kiek op herstel, dit is gevestigd bij Business Club Breda en heeft geen lift in het pand!

Wie kan er meedoen?
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda óf dat graag wil gaan doen, mag meedoen met het zomerprogramma. Tip: dit jaar hebben we een +1 actie. Jij mag dus iemand meenemen. Kom gezellig met een broer, zus, vriend, vriendin of collega! Je hebt geen ervaring nodig.

‼️ Let op ‼️ Wil je samen met iemand komen? Dan moeten jullie je allebei apart inschrijven. Neem je iemand mee, maar staat die persoon niet ingeschreven? Dan kan hij/zij helaas niet meedoen.


Hoe werkt het?
Ongeveer 1 week vóór de activiteit krijg jij van ons een herinneringsmail met daarin alle informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kun jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur vóór de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de activiteit vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke activiteit jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! 

Vragen?
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Een woordje van de docent

Ga samen met ons op pad en kom meer te weten over planten en dieren. In jouw eigen omgeving! Laat je verassen door onze natuur!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

13 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven