Natuurwandeling: Mastbos

19Aug14:0015:30Natuurwandeling: MastbosWaan je een weg in de Bredase natuur!14:00 - 15:30

Tijd

(Donderdag) 14:00 - 15:30

Locatie

Mastbos

Huisdreef 4 4836 AM

Other Events

Details

Ontdek hoe mooi de natuur in Breda is met IVN-natuurgids

Samen met het IVN ga je op pad in het Mastbos. Je leert je eigen omgeving op een andere manier kennen. En komt meer te weten over de planten en dieren. Laat je verassen door onze natuur!

Wat gaan we doen?
Er wordt 1.5 uur gewandeld over goed begaanbare paden en het wandeltempo ligt laag. De gids legt van alles uit over de natuur en de dieren die er leven. De hond kan helaas niet mee, evenals kleine kinderen. Draag comfortabele (wandel)schoenen en lekker zittende kleding. Heb je een verrekijker? Neem deze gerust mee, want misschien zie je wel een buizerd, ijsvogeltje of een specht!

Waar gaan we wandelen?

Het Mastbos ligt als een soort groene muur tegen de stad Breda aan. Vanuit het niets sta je in een eeuwenoud bos met een rijkdom aan historie, planten en dieren. Wandel van smalle paden naar open beukenlanen, over heide, langs loofbomen en door donker naaldbos.
Startpunt: Restaurant – De Boschwachter in ’t Mastbos 

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse heeft in een natuurwandeling. Tip: Neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger in Crime mee! Samen mee doen is nog veel leuker. Je hebt geen ervaring nodig!

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Wat levert de training op?

Ga samen met het IVN op pad en kom meer te weten over planten en dieren. In jouw eigen omgeving! Laat je verassen door onze natuur!

Een woordje van de docent

Ga samen met ons op pad en kom meer te weten over planten en dieren. In jouw eigen omgeving! Laat je verassen door onze natuur!

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven