Verken je emoties

12Apr19:0021:30Verken je emotiesKrijg inzicht in de boodschap achter jouw emoties19:00 - 21:30 6 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Dinsdag) 19:00 - 21:30

Locatie

De Teruggave

Gasthuisvelden 11

Other Events

Details

Wil jij inzicht krijgen jouw emoties?

Dan is deze training iets voor jou!

Dagelijks gaat er van alles door ons heen, we vormen een mening over dingen die we zien, horen of indrukken die we krijgen door situaties en dingen die we mee maken. Emoties komen vaak onverwacht, kunnen je overspoelen, zijn vaak niet rationeel te verklaren, brengen je uit balans en zijn ook niet voor rede vatbaar. Ze zijn vrijwel altijd gekleurd en voelen als ‘waar’. Vaak vinden we ze lastig en onbegrijpelijk…

We zijn allemaal wel eens boos, verdrietig, blij, teleurgesteld of bang. Maar wat houden sommige emoties in? Wat zeggen deze emoties nu eigenlijk en belangrijker nog hoe kan je er nu op een goede manier mee omgaan? Want emoties hebben een belangrijke boodschap, ze geven signalen en doen hun best helpend te zijn!

Tijdens deze workshop “VERKEN JE EMOTIES!” gaan we aan de hand van een eigen voorbeeld aan de slag met onze emoties! Je eigen emoties verkennen geeft inzicht en nodigt uit te onderzoek! Want onze emoties zijn belangrijk en zodra we hun boodschap begrijpen kunnen we er anders mee om gaan.

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze training:

  • Weet je wat emoties zijn en hoe deze tot stand komen
  • Kun je emoties beter begrijpen
  • Weet je wat waarden, behoeften en verwachtingen met emoties te maken hebben
  • Weet je hoe je emoties kunt onderzoeken

 

”Na het volgen van deze workshop ontvang jij een bewijs van deelname dat jij kan gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan.” 

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven