Onderhandelen, zo doe je dat!

19Okt19:0022:00Onderhandelen, zo doe je dat!Wil jij leren hoe je de ander in jouw voordeel kunt beïnvloeden? 19:00 - 22:00 4 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 19:00 - 22:00

Locatie

Gasthuisvelden 11, 4811VX Breda

Other Events

Details

Ben jij een echte onderhandelaar?

Je zin krijgen, dat is wat we allemaal willen of we nu heel jong zijn en honger hebben, een loonsverhoging willen, of meer ondersteuning als we oud zijn. Onderhandelen doen we ons hele leven lang, elke dag met iedereen! Dit maakt dat onderhandelen een vaardigheid is waarmee je het leven een stuk makkelijker en aangenamer maakt.

Onderhandelen is zowel een kunst als een kunde.
Natuurlijk is talent belangrijk en hoe meer talent, hoe makkelijker het je af zal gaan. Gelukkig is jouw succes in onderhandelen niet alleen afhankelijk van talent, je kunt onderhandelen heel goed leren en veel beter worden door te oefenen. Iedereen kan leren -beter- te onderhandelen. Nee je bent na deze training nog geen toponderhandelaar, maar je weet wel hoe je het resultaat in jouw voordeel kunt beïnvloeden, zonder dat je de goede relatie uit het oog verliest.

Na deze training heb je de basiskennis van een handelaar in huis en ben je instaat resultaten in jouw voordeel te beïnvloeden, zonder goede relaties te schaden of uit het oog te verliezen.

Programma
Tijdens de training leer je de structuur van het onderhandelen. Daarnaast maak je kennis met de tafelmanieren die hiermee gepaard gaan. Het is belangrijk om jezelf voor te bereiden, daarom gaan we op zoek naar de manier hoe je dit het beste kan doen.

Lesdata
Lesdag 1: 19 oktober 2022
Lesdag 2: 02 november 2022

Hoe kan ik meedoen?
Meld je aan door onderaan de training te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Circa een week voor aanvang ontvang jij een herinneringsmail met alle informatie!

Afmelden
Ben jij niet langer in de gelegenheid om mee te doen aan de training? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst af door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

4 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven