Online terugkombijeenkomst: vertrouwenscontactpersoon

09Mei19:3021:00Online terugkombijeenkomst: vertrouwenscontactpersoonWil jij sparren met anderen vertrouwens contactpersonen?19:30 - 21:00 14 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Donderdag) 19:30 - 21:00

Locatie

Online via Zoom

Other Events

Details

Wil jij graag kennis uitwisselen?

Lijkt het jou interessant om kennis uit te wisselen met andere vertrouwenscontactpersonen? Dan is deze online terugkomdag zeker iets voor jou. Geen vraag is te gek! In deze sessie krijg jij de mogelijkheid om jouw ervaring(en) te delen, vragen voor te leggen en casussen in te brengen. Onder begeleiding van een gecertificeerd trainer ga je in gesprek met (professionele) vertrouwenspersonen en vertrouwenscontactpersonen.

Doelgroep
Vrijwilligers die vertrouwenscontactpersoon zijn en met andere VCP-ers (vertrouwenscontactpersonen) willen sparren en casussen bespreken.

Reservelijst
Is de opleiding vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen, dan maken wij het gelijk in orde. 

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie om mee te kunnen doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!1

14 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven