Online Workshop: Onderhandelen in de praktijk

29Mar19:0021:30Online Workshop: Onderhandelen in de praktijkGa aan de slag met onderhandelen in de praktijkNa het inschrijven ontvang jij een week vooraanvang aanvullende informatie voor deelname aan de workshop19:00 - 21:30

Tijd

(Maandag) 19:00 - 21:30

Locatie

Online, Zoom

Other Events

Details

Hoe gaat het onderhandelen jou af?

We onderhandelen best vaak: thuis, op het werk, of met vrienden. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, een dagje weg, een nieuw baan of dat ene project op je werk. Graag willen we dan zoveel mogelijk onze zin krijgen. Maar hoe gaat het nu precies in zijn werk en op basis waarvan maak jij een keuze?

In deze ervaringsgerichte (online) workshop ga jij aan de hand van een casus oefenen met onderhandelen. We gaan tijdens deze workshop niet in op theorieën, maar vooral op de praktijk zelf. Zo weet jij na afloop hoe je het kunt inzetten. Dit doen we aan de hand van een casus en groepjes die worden gevormd. Je gaat dan ook echt aan de slag met het onderhandelen, vervolgens evalueren we samen hoe is het gegaan en waar kansen liggen voor verbetering. Zo weet jij hoe je voortaan een sterke onderhandelingspositie kunt krijgen. Wil jij mee doen? Meld je dan snel aan, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen!

Doelgroep
Deze training is geschikt voor alle vrijwilligers (ervaren én niet ervaren onderhandelaren) die graag willen ervaren hoe onderhandelen in de praktijk in zijn werk gaat. Heb jij nog geen ervaring in het onderhandelen? Ook dan is deze training een mooie start om inzicht te krijgen in het vak. Heb jij al wel veel ervaring of heb je eerder mee gedaan aan een training onderhandelen? Dan nodige wij jou van harte uit om jouw kennis in de praktijk te oefenen en met elkaar van gedachten te wisselen.

Voorbereiden
Zou jij graag voor aanvang van deze workshop toch wat meer willen weten over onderhandelen? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om via ons online leerplatform de e-learning ‘Onderhandelen’ te volgen. Zo ben jij alvast voorbereid voor de start van de bijeenkomst.  Heb jij daar interesse in? Schrijf je dan nu in voor deze e-learning en we zorgen ervoor dat jij alvast aan de slag kunt. Klik hier om je in te schrijven!

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Let op! Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. Is het vol en wil jij op de reservelijst? Of wil jij toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze praktijkgerichte workshop;

  • Heb jij ervaren wat onderhandelen is en hoe het in zijn werk gaat
  • Heb jij inzicht gekregen in de verschillende rollen en standpunten die je tegen kan komen in onderhandelingen.
  • Heb jij geoefend met onderhandelen in de praktijk

”Na het volgen van deze training krijg je vanuit MOOIWERK een certificaat van deelname, deze kan jij gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Wil jij blijven groeien?” 

Een woordje van de docent

”Met goed onderhandelen maak je jouw leven een stuk makkelijker én leuker. Deze online workshop geeft je de mogelijkheid om in de praktijk te oefenen”

Scroll naar boven