Voor inschrijving: Ontdek je talent - 20 mei 2021

18Mar19:0021:30Voor inschrijving: Ontdek je talent - 20 mei 2021Waar ben jij goed in? Waar word jij enthousiast van?Deze bijeenkomst vindt daadwerkelijk plaats op 20 mei19:00 - 21:30 8 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Donderdag) 19:00 - 21:30

Details

Wat is jouw talent? En waar loop jij warm voor?

Let op! Dit is een fysieke bijeenkomst. I.v.m. de corona-maatregelen kan deze training helaas niet doorgaan, de training wordt verplaatst naar donderdag 20 mei.  Noteer ook deze datum dus alvast in jouw agenda.

Iedereen krijgt wel eens de vraag: wat is jouw passie? Waar ben jij goed in? Waar liggen jouw krachten, of waar blink jij in uit? Dit zijn vragen die niet altijd even makkelijk te beantwoorden zijn. Ze worden niet voor niets vaak gesteld in bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek. Maar wat als je gewoon even niet zo goed weet wat jouw kwaliteiten zijn? Wat doe je dan?

Iedereen heeft zijn of haar eigen kwaliteiten en talenten, alleen staan we hier niet altijd bij stil. Wil jij ontdekken waar jij goed in bent? En meer inzicht krijgen in waar jij enthousiast (en blij) van wordt? Dan is deze training iets voor jou!

”Deze training wordt verzorgd in het kader van de Dutch Happiness week Breda (15 t/m 19 maart) en de Vrijwilligersweek (22 t/m 26 maart). Gedurende de training staat het thema geluk centraal staan, en besteden we aandacht aan hoe vrijwilligerswerk daaraan bijdraagt.”

Hoe kan ik meedoen?
Meld je aan door onderaan de training te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Een week voor aanvang ontvang jij een herinneringsmail met alle informatie!

Afmelden
Ben jij niet langer in de gelegenheid om mee te doen aan de training? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst af door een mailtje te sturen naar vrijwilligersacademie@mooiwerkbreda.nl

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via vrijwilligersacademie@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgende van deze workshop:

  • Heb je meer inzicht gekregen in jezelf;
  • Ben je bewust van jouw sterke punten en weet je hoe je deze meer aandacht geeft;
  • Weet je hoe je jouw mindere kwaliteiten kan laten voor wat ze zijn;
  • Heb je in beeld gekregen wat jij verder zou willen en wat niet.

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

8 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven