Ontdek je talent

20Mei19:0021:30Ontdek je talentWaar ben jij goed in? Waar word jij enthousiast van?19:00 - 21:30 9 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Donderdag) 19:00 - 21:30

Locatie

De Teruggave

Gasthuisvelden 11

Other Events

Details

Wat is jouw talent? En waar loop jij warm voor?

Iedereen krijgt wel eens de vraag: wat is jouw passie? Waar ben jij goed in? Waar liggen jouw krachten, of waar blink jij in uit? Dit zijn vragen die niet altijd even makkelijk te beantwoorden zijn. Ze worden niet voor niets vaak gesteld in bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek. Maar wat als je gewoon even niet zo goed weet wat jouw kwaliteiten zijn? Wat doe je dan?

Iedereen heeft zijn of haar eigen kwaliteiten en talenten, alleen staan we hier niet altijd bij stil. Wil jij ontdekken waar jij goed in bent? En meer inzicht krijgen in waar jij enthousiast (en blij) van wordt? Dan is deze training iets voor jou!

”Deze training wordt verzorgd in het kader van de Dutch Happiness week Breda (15 t/m 19 maart) en de Vrijwilligersweek (22 t/m 26 maart). Gedurende de training staat het thema geluk centraal staan, en besteden we aandacht aan hoe vrijwilligerswerk daaraan bijdraagt.”

Let op! Dit is een fysieke bijeenkomst. Uiteraard houden wij rekening met de landelijke richtlijnen en zorgen we ervoor dat het veilig is. Laat het corona het niet toe om fysiek bij elkaar te komen? Dan nemen wij contact met jou op.

Hoe kan ik meedoen?
Meld je aan door onderaan de training te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Circa een week voor aanvang ontvang jij een herinneringsmail met alle informatie!

Afmelden
Ben jij niet langer in de gelegenheid om mee te doen aan de training? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst af door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgende van deze workshop:

  • Heb je meer inzicht gekregen in jezelf;
  • Ben je bewust van jouw sterke punten en weet je hoe je deze meer aandacht geeft;
  • Weet je hoe je jouw mindere kwaliteiten kan laten voor wat ze zijn;
  • Heb je in beeld gekregen wat jij verder zou willen en wat niet.

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

OpenNog beschikbare plaatsen

Scroll naar boven