Op reis door het verleden, heden en toekomst bij Maczek Memorial Breda

09Aug14:3016:00Op reis door het verleden, heden en toekomst bij Maczek Memorial BredaDuik in de historie van de Poolse bevrijding van Breda14:30 - 16:00

Tijd

(Maandag) 14:30 - 16:00

Locatie

Ettensebaan 17A, 4812XA Breda

Other Events

Details

Ontdek de bijzondere geschiedenis van Breda 

Heb jij interesse in geschiedenis? Dan kun jij hier je hart ophalen.

Hoe veel weet jij eigenlijk van de geschiedenis jouw eigen stad? Wist jij bijvoorbeeld dat Breda in 1944 is bevrijd door de Eerste Poolse Pantserdivisie? En niet door Amerikanen of Canadezen? Veel mensen zijn zich hier niet van bewust! Wist jij dit wel? In ons mooie Breda hebben wij een prachtig museum: Het Maczek Memorial Breda. Hier komt de geschiedenis tot leven.

”Tijdens de tour duik je dieper in het verleden, heden en de toekomst van het Maczek Memorial Breda en de rol die de Poolse bevrijders hebben gespeeld. Zo maak je op een interactieve manier kennis met de vaste collectie en krijg jij een rondleiding langs de speciale tentoonstelling.” 

Lijkt het jou interessant om een duik te nemen in de historie? Dan is deze workshop zeker iets voor jou.

Meer weten over het Maczek Memorial Breda?
Neem een kijkje op de website www.maczekmemorialbreda.nl 

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse heeft in geschiedenis, mag meedoen. Tip: Neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger in crime mee! Samen meedoen is nog veel leuker.

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven