Opfrisavond: Excel

24Okt19:1521:15Opfrisavond: ExcelVoor iedereen die al een Excelcursus heeft gedaan en graag zijn of haar kennis wil opfrissen!19:15 - 21:15 11 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Dinsdag) 19:15 - 21:15

Locatie

Pastoor van Spaandonkstraat 31, 4813 BR Breda

Other Events

Details

Heb jij eerder meegedaan aan de basisles van Excel en wil je een opfriscursus? Dan is deze avond iets voor jou!

Dit jaar (en vorig jaar in 2022) hebben we een Excel training gedaan waarbij we de basis van Excel hebben uitgelegd. Je hebt kunnen proberen hoe Excel werkt. Ook heb je waarschijnlijk al wat geoefend met de online lessen en opdrachten die je hebt gekregen. Maar dan… na de training van 2 of 3 weken merk je dat je zelf moet oefenen om het te blijven begrijpen. Help! Excel is net als autorijden: je leert het door het veel te doen.

We hopen dat je in de training hebt geleerd wat je wilde, en dat je nu beter weet hoe Excel werkt. Maar het kan ook zijn dat je het nog steeds een beetje moeilijk vindt. Dat is helemaal oké! Daarom organiseren we een terugkomdag. Hier frissen we samen de stof op en kun je al je vragen stellen. We bespreken moeilijke dingen en leggen uit hoe het ook alweer zat. Interesse? Schrijf je in!

Als je na de bijeenkomst zelf wil blijven oefenen, maken we een account voor je in onze online leeromgeving – zodat je zelf verder kunt oefenen.

“Wil je meer leren over Excel? Heb je vragen? Dan ben je welkom!”

Wie kan meedoen?
Deze training is voor vrijwilligers die al eerder met Excel hebben gewerkt (via ons) en hun kennis willen bijspijkeren en vragen willen stellen.

Wat heb je nodig?
Neem je eigen laptop mee waarop je Excel gebruikt.

Hoe doe je mee?
Meld je aan onderaan de training door op ‘Ja, ik ben erbij’ te klikken. Ongeveer een week voor de start sturen we je een herinneringsmail met alle details!

Kun je toch niet komen?
Kun je toch niet meedoen? Meld je dan minstens 24 uur voor de bijeenkomst af door een e-mail te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl

Vragen?
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Mail ons op workshops@mooiwerkbreda.nl. We helpen je graag!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

11 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven